Translate

12 Mart 2009 Perşembe

Fıkra

İdrar Tahlili

Adamın biri işyerindeki kantinde arkadaşıyla yemek yerken 'Kolumun ağrısından ölüyorum,doktora gitsem iyi olacak' diye arkadaşına dert yanmış.
Arkadaşı da 'Yahu ne lüzum var.İlerideki marketin çıkışına yeni bir bilgisayarlı cihaz koydular.3 tl'ye bir jeton alıyorsun kasadan,atıyorsun yanında getirdiğin idrar örneğini açılan kapaktan içeriye veriyorsun on saniye sonra neticeyi ve yapman gerekenleri öğreniyorsun'demiş.
Adam hemen bir kaba idrarını doldurup arkadaşının dediğini yapmış ve bilgisayar on saniye sonra yazılı olarak cevap vermiş.
'Kolunuzda bir cins eklem ağrısı olan Teniselbo oluşmuş.Sıcak suya koyun ağır işlerden kaçının iki hafta sonra düzelecektir.'
Memnun içimde eve dönen adam,bir yandan bilgisayarın dediğini uygularken bir yandan da muzurca fikirlere kapılıp bu bilgisayarı nasıl aldatırım diye düşünmeye başlamış.
Ertesi gün çeşmeden aldığı bir miktar suya köpeğinden aldığı kılı koymuş,üzerine bir şekilde elde ettiği karısının ve kızının idrar örneklerini eklemiş doğru cihazın yanına,aldığı jetonu ve idrar örneklerini vermiş on saniye sonra cihaz azılı yanıt gelmiş;
1)çeşme suyunuz çok kireçli ,bir filtre almayı düşünün.
2)köpeğinizde kene var ,eczaneden özel bir şampuan alıp yıkayın.
3)kızınız kokain bağımlısı, bir psikiyatri kliniğine yatırın.
4)karınız hamile ikizler sizden değil ,iyi bir avukat bulun:)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder