Translate

31 Temmuz 2010 Cumartesi

Tablonu Kendin Tasarla




PlusCanvas.com' da kendi tasarladığınız tablolarla duvarlarınızı renklendirin. Sitede birbirinden güzel tablolar mevcut (ebatları ve fiyatları da görebilirsiniz). Dilerseniz manzara resimleri dilerseniz şehir resimleri, hiçbirini beğenmediniz mi? o zaman sitenin "Sen Tasarla" bölümüne tıklayıp dilediğiz fotoğrafınızı tabloya dönüştürün.



27 Temmuz 2010 Salı

Kağıt Sanatı







Amerikalı sanatçı Jeff Nishinaka'nın sadece kağıt kullanarak çalıştığı bu üç boyutlu tasarımlara hayran kalmamak mümkün değil.

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Patates Salatası

Malzemeler: 1kg patates, 1 kg salatalık, 1 adet havuç, yoğurt, mayonez, sarımsak, dereotu ve tuz.

Yapılışı: Patatesleri haşlayın soğuyunca rendeleyin. Salatalıkların kabuklarını soyun, rendeleyin ve avuçlarınızda sıkarak suyunu iyice süzün (eğer süzmezseniz suyunu salar ).

Havucu da rendeleyip patates ve salatalıklarla harmanlayın. İçine yoğurt, mayonez, sarımsak , dereotu ve tuzu da ilave edip iyice karıştırın. Afiyet olsun.

22 Temmuz 2010 Perşembe

Annemden Amasra Hatırası


Canım annem nereye giderse gitsin, gittiği yerlerden dördümüze hatta yavruşlarımıza bile mutlaka birşeyler alır getirir.Ne gerek var, sen git gör gez eğlen bizi düşünme desekte nafile. Bu bakır fincan takımı da geçen ay gittiği Amasra gezisinden payıma düşen. Bi taneciğim çok teşekkür ederim, seni çokkkk ama çok seviyorum Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.


21 Temmuz 2010 Çarşamba

Kendir İpiyle Yaptığım Diş Fırçalığı



Biraz kendir ipi, bardak ve silikon tabancası gerekli olan malzemeler sadece bunlar. Bardağın çevresine biraz silikon sürdüm ve kendir ipini sarmaya başladım. Bardağın tamamını kaplayana kadar işleme devam ettim. Sonra orlon iple yaptığım süs kelebekleri yapıştırdım ve diş fırçalığım kullanıma hazır hale geldi. Aynı işlemi çay bardağıyla yapınca kulak temizleme çubukları için de bir kabım olmuş oldu.
Not: benim kendir ipim biraz kalındı bu yüzden çok muntazam olmadı gibime geldi. Biraz daha ince iple denerseniz daha iyi olur. Herkese kolay gelsin sevgiler.

3 Temmuz 2010 Cumartesi

Annemin Bakır Kapları





Ben de aynı anneme benziyorum bayılırım bakır kap kacağa hele böyle yeni kalaylanmış olursa hemen gözler önüne sermek isterim:) Bu görmüş olduklarınız antika sayılır herhalde en genci elli yaşında. Aslında bunlardan birkaç tane daha vardı annemde ama bizim üç numero bahar temizliği sırasında sıpıtıp atmış. Allahtan bunlar yazlık evdeydi yoksa bunların başını da yerdi hanımefendi. Şimdi merakla bekliyoruz bakalım kendi evinde bahar temizliğinde nelere kıyabilecek:P

1 Temmuz 2010 Perşembe

Şirin Objeler







Sevgi bu şirin objeleri ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir adresi sizlerle paylaşır ve kaçar. Herkese kucak dolusu sevgiler...