Translate

5 Nisan 2010 Pazartesi

Hafta Sonu İzleri

Harika bir hafta sonu geçirdik hava da çok güzeldi bundan iyisi Şam da kayısı:))


Uzun zamandır bir köpek almayı düşünüyoruz. Aslında başlarda ben pek taraftar değildim ama eşimin ve prenseslerimin yoğun ısrarı üzerine taraf olmak zorunda bırakıldım. Köpekleri sevmediğimden değil ama sorumluluk almaktan biraz çekindim açıkçası. Başlarda çok hevesli olup bana pek iş bırakmayacaklarından eminim de sorun yorulup sıkıldıkları zaman bütün işin benim başıma kalacak olması. Uzun lafın kısası araştırdık taraştırdık kangal köpeğinde karar kıldık. Bunun üzerine pazar gününün ilk rotası Bursa-İzmir Yolu üzerinde bulunan Kangaltürk adında bir kangal köpek çiftliğiydi. Yavrulara baktık, sevdik hatta bir tane de beğendik ama şuan 60 günlükmüş biz onu alıncaya kadar 4 aylık ve kocaman bir şey olacağı için, bu hafta doğması beklenen yavruları görmeye karar verdik.


Çiftlikten çıktıktan sonra ne yapalım derken uzun zamandır Susurluk'a gidip o meşhur ayranından ve tostundan yemediğimiz aklımıza geldi. Rotayı Susurluk'a çevirdik pekte özlemişiz bu lezzetleri...


Ve son olarak Gölyazı'ya uğrayalım dedik. Aman Allahım nasıl kalabalık anlatamam, üzerine benim küçük prensesin yorgunluk ve uykusuzluk vızıldamaları başlayınca bu turu yarım kesmek zorunda kaldık. Ama önümüzdeki hafta rotamız şimdiden belli oldu. Haftaya kısmet olursa ve bir aksilik çıkmazsa ilk durak Gölyazı.


Şimdilik size Gölyazı'ya ait bu iki fotoğrafı sunuyorum. Daha fazla bilgiyi inşallah haftaya paylaşırım.



2 yorum:

  1. teşekkürler canım sana da sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bu köpek işi beni bile heveslendirdi.
    her ne kadar bu işler sonunda malesef annelere kalsada prensesler için çok güzel ve zevkli olur eminim.
    Şimdiden hayırlı olsun. Gölyazıyıda bilmiyordum öğrenmiş oldum.
    sevgiler

    YanıtlaSil