Translate

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Bez Pasta Yaptım


Dört gözle beklediğimiz ama gelmekte oldukça nazlanan daha da nazlanırsa (kısmetse inşallah) Pazar günü doktor zoruyla gelecek meleğim için. (anne ve babası halaaaaa isim bulamadı da).
Acayip keyifli bir işmiş bez pasta yapmak. Önce daire şeklinde kestiğim kartonu pembe kadifeyle kapladım kenarlarına da süs yapıştırdım. Streç film rulosunu dairenin tam ortasına yapıştırdım. Bezleri rulo yapıp renkli lastik tokalarla tutturdum. Kartonun etrafına daire şeklinde yerleştirdim. 2.katta daireyi biraz daha küçülttüm ve etrafını kurdeleyle sarıp bağladım. Aynı işlemi 3. kat içinde uyguladım. Araya ve tepeye süsleri - oyuncakları yerleştirdim. Bez pastayı 1.5 metre kristal tülün tam ortasına yerleştirip sarmaladım tepesini kurdele ve boncuklarla bağladım. Pastanın birinci katını tülün dışından kurdeleyle sarıp bağladım. Fiyongun tam ortasına da porselen tüllü bir bebek yapıştırdım. Zevkime ve ellerime sağlık:)

7 yorum:

  1. harika... bakmaya doyamadım...inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza.. bu kadar naz bebeğin isminde yer alsa nasıl olur acaba? sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. amin inşallah canım. biz ismi nazlı olsun diyoruz ama annesine kabul ettiremiyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık, pasta tam yemelik olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Sağlıkla huzurla gelsin inşallah harika olmuş çokda kolaymiş bende yapsam bebişime yaaa =)

    YanıtlaSil
  5. Sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ve evet zevkine, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık canım sağlıkla güle güle kullanılsın.hayırlı cumalar diliyorum kandilin mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  7. herkese çokkk teşekkürler
    hayırlı kandiller

    YanıtlaSil