Translate

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Doğum Günün Kutlu Olsun Meleğim...


Canım kızıma:
Büyüyorsun zaman o kadar hızlı akıyor ki gözlerimin önünde daha minicik bir kız çocuğu hayalin duruyorken sen karşımda bir genç kız oluvermişsin. Kalbimde hala o minik kızsın fakat  sen büyüdün ve benim hayatımda zor zamanlar geçirdiğimde elim kolum, yeri geldiğinde sırdaşım, babana karşı yandaşım, bazen  arkadaşım en önemlisi ilk göz ağrımsın. Üçünüz içinde Allah'ıma şükrediyorken bugün senin doğum günün ve şükürler olsun sen benim olduğun için. Doğum günün kutlu mutlu olsun biriciğim. Karşına çıkan bütün insanların seni en az annen kadar sevmesi dileğiyle...

5 yorum:

  1. ne güzel bir dilek en sonda yazdığın..ömür boyu kızınla ailenle mutluluklar.bir anne olarak ne kadar güzel anlatmışsın yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Nice nice güzel yaşları olsun, sağlıkla mutlulukla ve Allah hep iyilerle karşılaştırsın kızınızı :)

    YanıtlaSil
  3. :) çok güzel dile getirmişsiniz duygularınızı etkilendim doğrusu :) maşallah kızınızda çok tatlı

    YanıtlaSil
  4. allah sağlıklı sıhhatli nice ömürler nasip etsin. duygularınıza canı gönülden katılıyorum. benimde iki kızım var bende böyle büyüdükleri görmek isterim.

    YanıtlaSil
  5. sağol esracığım gözyaşlarına boğulup yazdım her bir satırı. normal şartlarda düşüncelerini yazıya dökemeyen ben söz konusu evladım olunca nasıl da döktürdüm.
    teşekkür ederim Esenciğim Rabbim cümlemizin evlatlarını benimkileri de hep iyilerle güzelliklerle karşılaştırsın inşallah.
    sağolasın günlükçü bayan (bu yıl güzelliği tescillendi:P )
    marifetli hanımım çok çabuk büyüyorlar hiç anlamıyorsun canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil