Translate

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Ordan Burdan Ağıma Takılanlar
















Çarşamba günü dinlenmek için bir kaç günlüğüne anneme yazlığa gittim. Gitmek mi hayırlı oldu gitmemek mi daha hayır olurdu bilmem! velhasıl üstüne üstlük döndüğümde bir baktım eşim evdeki bilgisayara el atmış ne yapıp ettiyse (aklı sıra formatlamış) pek çok resmimi , beğendiğim ve sizlerle paylaşmak istediğim bir çokkk siteyi (sık kullanılanlar kısmındaki) silmiş süpürmüş. (yap desem yapmaz hani ) Bu arada sık kullanılanları geri almayı bilenler varsa ve yol gösterirlerse çok sevinirim. Ben de biraz kurcaladım ama beceremedim malumunuz teknoloji özürlüyüm. Bunlarda elinden kurtulanlar başlarına bir hal gelemeden paylaşayım dedim. Bu gün sinir kat sayım biraz yüksek...

7 yorum:

  1. ayyy bunlar bir harikaaa
    bunu mutlaka yapmalıyım dediğim birsürü şey oldu
    benim adıma eşine bi kızarmısn lütfenn
    kimbilir neler gitti :(((

    YanıtlaSil
  2. Bu güzellikleri bulup bizimle paylaştığın için teşekkürler.Hepsi faydalı bilgiler.
    Eşlere laf yok. Bilerek yapmadığı besbelli:)

    YanıtlaSil
  3. offfff neler gitti neler benim de şunu denemeliyim bunu yapmalıyım dediğim neler gitti.

    YanıtlaSil
  4. İçlerinde çok güzel fikirler var.


    Edit: Eğer yedekleme yapılarak format atıldıysa bilgisayarımda 2 ayrı dosya oluyor. "old" diyende bir ihtimal internet kayıtlarınızın olduğu dosya da giriş yaptığınız siteleri görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim yelizciğim hemen bakıyorum

    YanıtlaSil
  6. üzülmeyin lütfen. yıllardır tonlarca şunuda yaparım, bunuda yaparım, ay bu da çok güzelmiş deyip klasörleri doldurduğum çalışmaları kendi ellerimle sildim. eminim bir süre sonra siz de böyle bir temizlik yapmak isterdiniz. şimdi sakin olun ve olanlarla idare edin. her geçen gün yeni şeyler görüp onuda yapmak istemiyor muyuz???
    şimdi biraz daha iyi miziniz?? :))))
    paylaşımlar güzeldi teşekkürler
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. çok haklısın nagehancığım şimdi sakinledim çok şükür, hamileliğimin son zamanları ya bundan mütevellit bünyede her küçük olay büyüyor sinir yapıyor sonra neden bu kadar asabi davrandım diye üzülüyorum ama kendime engelde olamıyorum.

    YanıtlaSil