Yapılışı: yufkayı düz bir zemine yayın üzerini biraz yağlayın, yufkanın bir ucunu katlayın (nasıl katlanacağını resimlerden takip edebilirsiniz.) Katladığınız uca hazırladığınız iç malzemesini koyun rulo olarak sarın. Kol böreği gibi kıvırıp tepsiye yerleştirin ve üzerine biraz yağ sürün. Önceden ısıtılmış fırında fişirin. Afiyet olsun.
Translate
21 Şubat 2010 Pazar
Şip Şak Börek
Yapılışı: yufkayı düz bir zemine yayın üzerini biraz yağlayın, yufkanın bir ucunu katlayın (nasıl katlanacağını resimlerden takip edebilirsiniz.) Katladığınız uca hazırladığınız iç malzemesini koyun rulo olarak sarın. Kol böreği gibi kıvırıp tepsiye yerleştirin ve üzerine biraz yağ sürün. Önceden ısıtılmış fırında fişirin. Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
hakikaten şipşakmiş..ellerine sağlık canım.....
YanıtlaSiloff ooff olsa da yesek, aciktim yav :(
YanıtlaSilellerine saglik
çok teşekkür ederim sizi kocaman öpüyorum.
YanıtlaSil