Translate

1 Aralık 2011 Perşembe

Koza Han'da Çay Keyfi

Dün kızkardeşimle beraber kızçeleri anneme bırakıp çarşı yolunu tuttuk. Görümcemin kısmetse cumartesi gecesi nişanı var ve benim eksikleri tamamlamam gerekince anneme itiraz hakkı doğmadı bile. Ama evden çıkmadan tembih üstüne tembih -"bakın işiniz biter bitmez gelin, - çocuklar ayağınızın altında değil diye çarşının altını üstüne getirmeyin -beni çıldırtmayın bi daha bakmam ha.vs...."
Lakin mümkün mü bi kere evden dışarı atmışsın kendini, hava fena değil, ayak altında çocuklar yok eee bizde koşturarak işlerin büyük kımını hallettikten sonra soluğu koza handa aldık. ( Bünye alışmış çarşıya çıkınca illa uğrayacak oraya çayını, kahvesini içecek.) Çıtır çıtır simit, tavşan kanı çay ve bir dilim beyaz peynir bu muhteşem üçlünün yanına sıcacık bir muhabbetle güzel bir mekan eklenince tadına doyum olmadı doğrusu.

(Çay bahçeleri polar battaniyeri atmışlar sandalyelere bir de her masanın yanına ısıtıcıda koymuşlar havanın serinliğini anlamıyorsunuz bile)



Dopingimizi aldıktan sonra baktık planladığımızdan fazla zaman harcamışız ayaklarımız totomuzu döverek çarşının geri kalanını talan ettik. Eve varınca biraz sitemle karşılaştık ama değdi. Canım annem akşam yemeğinide hazırlamış salmadı bizi, yemekten sonra evlere dağıldık.

Annem annem pek bi iyi geldi devamını bekliyorum anladın sen onu seni seviyorum.

2 yorum:

  1. hayırlı cumalar cnaım sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. off çay simit ve üçgen peynir daha ne olsun yaa =) valla soğukta bile olsa süper gider çay bahçesine ısıtıcı mı adamlar harika iş yapıyodur bravo valla =)
    hayırlı cumalar iyi haftasonları

    YanıtlaSil