Translate

9 Mart 2009 Pazartesi

Özlemişim







Yaklaşık 2 aydır bel fıtığından dolayı yatıyorum.Bütün işlerim o kadar aksadı ki tabii bu durum bende biraz asabiyet yarattı.

Prensesimle,uğur böceğiminde canları çok sıkıldı.Sürekli yatan bir anne ,her şeye kızan bir anne.....

Prensesim kitap fuarına gitmeyi çok istiyordu bugünde son günmüş hadi gidelim dedik.İyiki de gitmişiz bana acayip moral oldu.Yalnız uğurböceğim biraz huysuzlandı bize pek rahat vermedi ama olsun almak istediğim bir kaç kitap vardı onları aldık ve kuzucuklarımın karikatürlerini çizdirdik.

Hazır evden çıkmışız kandillik annemlere ve kayınvalidemlere de uğrayalım dedik. Bu kadarı bizi kesmedi hadiiii doğru Korupark.1-1,5 ay önce Korupark AVM'nin içinde Dolphin Park açılmış iki tane şeker yunus (Ada ve Doğa) gösteri yapıyor. Aman Allahım görmeniz lazım yunuslar yukarı sıçradıkça çocuklar sevinç çığlıkları koparıyor nasıl mutlular tabii benimkilerde.Normalde prensesim hayvanlardan çok korkar oradaki çocukların yunusları sevmesine dayanamadı bende sevmek istiyorum yemek vermek istiyorum deyince çok hoşumuza gitti.Hemen besleme bileti aldık(besleme işi için ayrıca para ödemek gerekiyor).Babişkosuyla Ada ve Doğa'yı beslediler nasıl mutlu nasıl mutlu gözlerinin içi gülüyor yavrumun...Uğurböceğim ise çok şaşırdı yunuslar yüzdükçe sıçradıkça havuzun etrafında koşturuyor diğer çocuklarla beraber çığlıklar atıyor.Acayip keyif aldık.

Akşam 9 da evin yolunu zor bulduk, gezmeyi de özlemişim hani.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder